Apparaten op mijn netwerk bekijken

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Het Kaspersky-programma toont de volgende informatie over apparaten die met uw wifinetwerk of het bedrade Ethernet-netwerk verbonden zijn:

Als er een router wordt gedetecteerd op uw thuisnetwerk, zal de apparaatkaart voorstellen om Kaspersky VPN Secure Connection op de router te installeren om Kaspersky VPN in te schakelen. Alleen beschikbaar in Kaspersky Plus en Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Zo bekijkt u de apparaten die met uw netwerk zijn verbonden:

Zo wijzigt u de naam van een apparaat

Zo wijzigt u het type apparaat